Υπηρεσίες

Παρέχονται όλες οι Παθολογικές – Ογκολογικές υπηρεσίες για όλες τις νεοπλασίες συμπαγών οργάνων

 • Ανοσοθεραπείες, σύγχρονες χημειοθεραπείες και μοριακές στοχευμένες θεραπείες
  για όλες τις μορφές καρκίνου, όπως καρκίνος του μαστού, του πνεύμονα, του παχέος εντέρου, καρκίνος του προστάτη, του όρχεος, καρκίνος του παγκρέατος και του στομάχου, καρκίνος των ωοθηκών, του ενδομητρίου και του τραχήλου της μήτρας, όγκοι κεντρικού νευρικού συστήματος, αλλά και άλλες μορφές, όπως καρκίνος οισοφάγου, κεφαλής – τραχήλου, μελάνωμα, σάρκωμα. Η θεραπευτική αντιμετώπιση αφορά σε όλα τα στάδια της νόσου, από το πρώιμο (αρχικό) στάδιο έως και τη μεταστατική νόσο. Οι θεραπείες γίνονται σε άνετο και φιλόξενο κλινικό περιβάλλον, στο Metropolitan Hospital, στο Ν. Φάληρο, στην Αθήνα, και στην Κλινική «Ασκληπιείον Κρήτης», στο Ηράκλειο Κρήτης, με τη συνεχή παρουσία έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού δίπλα στον ασθενή κατά τη διάρκεια της κάθε θεραπείας του, αλλά και μετά από αυτήν.
 • διαγνωστική προσέγγιση
  με τις πλέον σύγχρονες και εξειδικευμένες απεικονιστικές και διαγνωστικές μεθόδους, γρήγορα και άμεσα, τόσο ως προς το χρόνο διενέργειας της εξέτασης, όσο και ως προς τη διάγνωση.
 • παρακολούθηση
  της πορείας νόσου των ασθενών, με κλινική και απεικονιστική εκτίμηση βάσει των διεθνών προδιαγραφών, σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και με την τήρηση πλήρους και λεπτομερούς ηλεκτρονικού αρχείου.
 • πρόληψη και γενετική συμβουλευτική
  για καρκίνο μαστού, ωοθηκών, παχέος εντέρου, πνεύμονα, αλλά και για άλλες ειδικές και σπανιότερες περιπτώσεις καρκίνου. Με τη λήψη και καταγραφή πλήρους και λεπτομερούς ιστορικού για νεοπλασίες, με αναλυτική επεξήγηση και ενημέρωση του ενδιαφερόμενου, εκτίμηση κινδύνου βάσει ανάλυσης μοριακών δεδομένων σε συνεργασία με εξειδικευμένα κέντρα και συμβουλευτική πρόταση παρακολούθησης και παρέμβασης.

Ασκληπιείον Κρήτης

Χώρος διάλυσης των ενδοφλέβιων φαρμάκων

Ασκληπιείον Κρήτης

Τμήμα ημερήσιας νοσηλείας και έγχυσης ενδοφλέβιων φαρμάκων

Ασκληπιείον Κρήτης

Τμήμα ημερήσιας νοσηλείας και έγχυσης ενδοφλέβιων φαρμάκων