Ημερίδα “Πρωταθλητές της Ζωής – Υγεία Μπροστά”

Με χαρά βρεθήκαμε στην Ημερίδα “Πρωταθλητές της Ζωής” που διοργάνωσαν οι αγαπητές φίλες, Αντιγόνη Ανδρεάκη και Ελενη Κτιστακη.

Η ενημέρωση, η γνώση, οι νέες θεραπείες και μέθοδοι, τα βιώματα των Ασθενών, η πρόληψη και διάγνωση της Νόσου του Καρκίνου ήταν ενότητες που πραγματεύτηκαν οι Συμμετέχοντες.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλες και φίλους πραγματοποιήθηκε εχθές η εκδήλωση μας “Πρωταθλητές Ζωής”  βασισμένη στο Εθνικό Πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων Υγεία Μπροστά  για τον Καρκίνο Μαστού και του Τραχήλου της μήτρας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού κ τον Λευτέρη Αυγενάκη

Την Ημερίδα χαιρέτησε μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας η Υφυπουργός Υγείας κα Ζωή Ράπτη, ενώ, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και απηύθυναν εγκάρδιο χαιρετισμό ο Υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στο Νομό Ηρακλείου Αυγενάκης Λευτέρης.

Συμμετείχαν η 7η ΥΠΕ και ο Διοικητής της κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου και πρόεδρος του κ. Αλέξανδρος Πατριανάκος. Επίσης. πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου συνηποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ γιατρός κ. Γρηγόριος Πασπάτης.

Επίσης συμμετείχαν :
Η μαραθωνοδρόμος και συμμετέχουσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας κα Μαρία Πολύζου
Η Πρόεδρος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας κ Ζένια Σαριδάκη- Σώρα
Η Πρόεδρος της Ηλιαχτίδας κ. Μαρία Ευστρατίου
Η Πρόεδρος του Ευ Ζω με τον καρκίνο κ. Καίτη Κουναλάκη
Η Πρόεδρος του Αιματοκρήτη κ. Ειρήνη Γεργιανάκη

Το παρών έδωσαν επίσης, επιστήμονες, καθηγητές και εκπρόσωποι του τοπικού ΕΣΥ.

Το συντονισμό ανέλαβε ο δημοσιογράφος της Τηλεόρασης CRETA, Σωτήρης Μεταξάς.